Videomesazhi për sigurinë ushqimore

0

Ministria e Bujqësisë ka publikuar një video mesazh mbi aksionin e kohëve të fundit në thertoret dhe njësitë e tregtimit te mishit në përpjekje për të garantuar sigurinë ushqimore në vend. 93 thertore janë mbyllur në gjithë vendin si dhe 201 njësi shitje të  mishit. 33 thertore në gjithë vendin plotësojnë të gjitha kushtet dhe janë në proces vetëkontrolli.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here