Urimi i vecantë i Ministrit të Bujqësisë-Ndiqni videon

0

Një kolazh përmes një video me një larmi gatimesh tradicionale shqiptare është mënyrë që ka zgjedhur për të uruar shqiptarët Ministri i Bujqësisë Niko Peleshi për festat e fundvitit. Ministri ka zgjedhur të ndajë me ndjekësit e tij në FB jo vetëm ushqime te shijshme që mund të përdorë kushdo për natën e Vitit të Ri, por dhe  punimet artizanale të artizanëve shqiptarë. Byrekët,qoftet,sallatrat,antipastat me produkte shqiptare, ëmbëlsira si bakllavanë dhe së fundi “qershia mbi tortë” përsheshi me gjel deti është gjithcka e përmbledhur në videon e urimit. Kjo e fundit shoqërohet dhe me urimin e Peleshit “Viti 2018 – viti i projekteve transformuese të bujqësisë, zhvillimit rural dhe ushqimit. Gëzuar!”

Viti 2018 – viti i projekteve transformuese të bujqësisë, zhvillimit rural dhe ushqimit. Gëzuar!

Posted by Niko Peleshi on Wednesday, December 27, 2017

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here