Theth, rikonstruktuan kullat, banoret gjobiten me 200 milionë lekë

0

Banoret e Thethit kërkojnë tapitë e pronave, të trashëguara nga të parët e ku kanë lindur edhe vetë, pasi po perballen me gjoba e proçedime nga policia e shtetit dhe IKMT për kullat që kanë rikonstruktuar. Të gjendur përballë një fakti të tillë ata kërkojnë zgjidhje, pasi vlera e gjobave ka shkuar në 200 milion lekë.

Këshilltari bashkise Shkoder, Mark Rupa e quan një skenar të qeverisë këtë që po ndodh ne Theth, ndersa kerkon te zbardhet e verteta.

Një përfaqësi e banoreve të Thethit zhvilloi takime kryebashkiaken e Shkodres dhe  prefektin për ti shprehur shqetesimin e tyre, e duke kërkuar zgjidhje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here