Skulptura me djath kaçkavall (Foto lajm)

0

Të  bësh skulptura në djath kaçkallav.Këtë art të vecantë e aplikon artisti i ri gjirokastrit A. Korbeci. Në panairin e artizanatit në kuadrin e “Argjiro Fest 2017” aplikacioni i tij tërhoqi vëmendjen e turistëve, artistëve popullorë nga Ballkani dhe Europa, mediave dhe qytetarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here