“Shqipëria punon tokën”-Foto galeri

0

Një set fotosh mbi atë çfarë ofroi dita e parë e panairit më të madh të bujqësisë dhe agropërpunimit në vend. Mbi 600 fermerë, 31 bashki e dhjetëra festa lokale.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here