Produkte bujqësore të Myzeqesë drejt tregut europian (FOTO LAJM)

0

Shumëkush thotë se perimet tona janë më hormone dhe pesticide. Por pamja e këtyre domateve të lë pa fjalë. Ky prodhim i sapoçertifikuar ditët e fundit është gati për eksport dhe i plotëson të gjitha parametrat. Janë produkte bujqësore të kultivuara në një prej fermave në fushën e Myzeqesë dhe të kontraktuara të gjitha për eksport drejt tregut europian.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here