Panairi “Agro Puka”, ja produktet që u ekspozuan (FOTO)

0

Në qytetin e Pukës u zhvillua sot Panairi i  produkteve bujqësore, blegtorale, punimeve të dorës dhe gatimeve me produkte lokale. Organizimi i përvitshëm i Shoqatës “Agro Puka” i cili vjen për të dymbëdhjetin vit me radhë, solli këtë vit fermerë nga të gjithë zonat e bashkisë së Pukës dhe me gjërë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here