Në Roshnik aty ku përvit promovohen produktet e zonës

0

 

Festa e Roshnikut është një aktivitet i përvitshëm ku bëhet promovimi i produkteve të zonës. Njësia Roshnik ndodhet ne territorin ku është dhe Parku Kombetar “Mali Tomorr ” i cili ka tërhequr vëmendjen e turistëve vendas dhe të huaj.

AKZM ka publikuar disa foto nga aktiviteti…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here