Në fshatrat e Tiranës ku “patentën” për të ngarë gomerët e kanë vetëm burrat

0

Shumë pranë Tiranës vetëm pak km larg kryeqendrës së vendit foto të tilla mund të shkrepësh kollaj.Diskriminim? Nënvlerësim? Mungesë respekti?

Nuk ja vë dot emrin, por kudo shihje që cuditërisht majë gomerëve qëndronin burrat, kurse burrneshat e vërteta nuk e kishin këtë privilegj. Atyre jo vetëm që nuk u binte rasti të shplodheshin mbi samarët e gomerëve, por kujdeseshin që “zotërit” e tyre , pra burrat, të ishin më të sigurt.Fotot e mëposhtme,  që nuk duan koment janë marrë përkatësisht në dy fshatra të Tiranës, Bozanxhije dhe Zhurë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here