Momenti prekës, lopa ndjek viçat e hipur në rimorkio

0

Momenti kur një lope ndjek viçat e saj që po transportohen me anë të një rimorkio po bëhet virale në internet.

Sic shihet dhe nga video lopa ndjek me vrap makinën pas së cilës është rimorkio ku ndodhen viçat e saj.Organizata ndërkombëtare për mbrojtjen e kafshëve “Safe” ka publikuar videon për të sensibilizuar njerëzit të ndryshojnë sjellje për ndarjen nga nëna të vicave. Shpesh vicat ndahen nga nënat e tyre për të zvogëluar rrezikun e transmetimit të sëmundjeve si dhe për të rregulluar mënyrën e ushqimit të tyre.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here