Model i nje ferme blegtorale të automatizuar (video)

0

Teknologji inteligjente ne blegtori. Video më poshtë na njeh me një fermë  blegtorale ku gjithcka është e automatizuar.Makina automatike për ushqyerjen e lopës, makine mjelëse automatike lopësh.Pajisje robotike për shpërndarjen e ushqimit te kafshët si silazh, sanë dhe kashtë. Automatizim dhe në proceset e pastrimit të fermës,dezifektimit.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here