Mënyra inteligjente e transportit të kafshëve bujqësore (VIDEO)

0

Teknologjia nuk ka fund dhe ajo është vënë në shërbim të njerëzve, por dhe bagëtive. MakJanë të ashtuquajturat makinat mega që përdoren nga  Britania e Madhe, Italia, Spanja, Gjermania, Franca etj. Shihni videon!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here