‘Mali’ me plehra në Gërhot kërcënon Gjirokastrën, pamje të rënda (VIDEO)

0

Vendgrumbullimi i plehrave në Gërhot është kthyer në një ‘mal’ gjigand që ndot qytetin e gurtë. Cdo ditë në këtë vend hidhen 64 metër kub mbetje urbane, edhe pse kjo nuk është sasia e përgjithshme që kjo bashki me 54 mijë banorë prodhon çdo ditë. Një pjesë e madhe e mbetjeve janë shtresëzuar prej më shumë se dy dekadash në përrenjtë malorë që përshkojnë të gjithë qytetin e Gjirokastrës. Në një të ardhme të afërt, në këtë vendgrumbullim mbeturinash në Gjirokastër nuk do të ketë më vend për mbetje, kurse derrat dhe sorrat do të nginjen mes plehrash. Shihni kronikën e përgatitur nga Top Channel.

Plehrat në Gërhot si 'minë me sahat' për Gjirokastrën

Plehrat në Gërhot si 'minë me sahat' për Gjirokastrën

Posted by ArgjiroLajm.net on Tuesday, December 12, 2017

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here