Kur Laguna e Vainit “popullohet” nga një shumëllojshmëri shpendësh

0

Administrata e Zonave të Mbrojtura në Qarkun e Lezhës zhvilloi analizën mujore si dhe ndërmori masa për pastrimin e rrugës Vain-Bregdet.

Kune Vain është një ndër zonat më të vizituara kohët e fundit, ku turistët e kanë përzgjedhur si destinancion tërheqës, por edhe për shkak të shumëllojshmërisë së shpendëve që mbledh kjo zonë.

Më poshtë ju përcjellim përmes fotove shumëllojshmërinë e shpendëve në zonën e Kune- Vainit. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here