Kafshët e rralla në Malin e Tomorit(foto)

2

Veç bukurive natyrore Shqipëria është një vend i bekuar edhe me larmishmërinë e gjallesave që e popullojnë.
Kafshë të rralla si ariu i murrmë, e macja e egër, dhia e egër, derri i egër, dreri malit, janë kapur nga kamerat në malin e Tomorit.
Ato janë kapur nga tre kamera-kurth të vendosura nga të apasionuarit e ngjitjeve malore ekspeditave në borë, të vendosur në Parkun Kombëtar të Malit të Tomorit.(AKZM)

2 KOMENTET

  1. Si nje nga pjesmarrsit ne kete rast studimor ju unformoj qe keto foto jen te bera ne zonen e Pukes dhe Malesis se Madhe e jo ne malin e Tomorrit.
    Kshu qe radh tjeter mereni informacionin te sakt qe dhe lexusit ti iinformoni drejt.

    • AKZM eshte agjenci shteterore, te cilit i eshte referuar autoresia e lajmit. Nese mashtron dhe shteti, ndjese per keqinformimin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here