Janjari fshati që rrezikon të përpihet nga dheu (video)

0

Fshati Janjar në skajin jugor të vendit, pjesë e bashkisë së Konispolit rrezikon të përpihet nga dheu. Reshjet e ditëve të fundit kanë shkaktuar një carje të madhe të tokës. Ndërsa një shtepi është shkatëruar plotësisht. Në rrezik janë dhe 20 banesa të tjera. Banorët dhe kryeplaku i fshatiti kanë kërkiuar ndërhryje urgjente qeverisë, pasi jeta e tyre është në rrezik. Banoret ankohen se pavaresisht kesaj situate, nga ana e institucioneve nuk ka patur asnje reagim as per tu ardhur ne ndihme dhe as per vleresimin e situates nga specialistet
Shihni në vijim materialin filmik të përgatitur nga media lokale Sarandaweb.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here