Jani Dafa, fermeri duarartë në Zharrëz që në kopshtin e tij gjen gjithçka

0

Jani Dafa është një nga fermerët, ose më saktë një nga mjeshtrat e tokës, në fshatin Sheqishte në Njësinë Administrative Zharrëz i cili cdo ditë u shërben bimëve që mbjell”. Historinë e tij e sjell në vëmendje të publikut deputetja socialiste Antoneta Dhima nëpërmjet faqes së saj në FB. Deputetja Dhima shkruan se në kopshtin e tij i gjen të gjitha: shumëllojshmëri frutash dhe perimesh duke filluar nga rrush, mollë, shegë, ftonj, misër domate, speca , tranguj , lakra e deri te kikirikët. “Uroj sa më shumë prodhime e begati, zoti Jani Dafa. Zoti të dhëntë shendet!”-shkruan deputetja Dhima.Më poshtë po ju sjellin disa foto nga kopshti i zotit Jani Dafa.(bionews.al)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here