Flet ish sekretari I Bujqësisë:Ja e vërteta e kontratave të tokave

0

 

Ish sekretari I përgjithshëm I Ministrisë së Bujqësisë ka reaguar pas deklaratave të Braces në kuvend mbi fiktivitetin e dhënies së kontratave për tokat bujqësore shtetërore. Vojo Bregu ka akuzuar deputetin Brace së pas këtyre sulmeve ka interesa klienteliste, pasi një njeriu I tij I afërt nga Lushnja nuk mori dot tokë në Tërbuf. Ja reagimi I ish zyrtarit të Bujqësisë

 

“Jam ndjere i keqardhur qe Ramazani nga Lushnja, njeri i afert i nje deputeti nuk arriti te merrte siperfaqen e tokes prej 13 HA ne Terbuf te Divjakes. Pas konkurrimit sipas ligjit ate siperfaqe e fitoi nje investitor shqiptaro-slloven…I keqardhur jam ndjere dhe kur nje kryetar bashkie me emrin Fredi dhe nje deputet, ushtruan presion si ndaj ministrise dhe ndaj KM, per nje siperfaqe toke prej 80 ha ne Kular te Divjakes. Pas nje konkurrimi sipas ligjit ate e fitoi kompania e cila e kishte dhe me pare,prej 10 vitesh( Angjelet socialiste jane akoma besoj..) ……I keqardhur qe nuk jane permbushur keto 2 qoka ne Divjake, por nuk mund te shkelnim ligjin per te permbushur deshirat elektorale te deputeteve.|

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here