‘Çmenden’ kaponjtë e Divjakës për Vitin e Ri

0

Në prag feste çmimet e produkteve ushqimore shënojnë ngritje dhe për kaposhin tradicional të Vitit të Ri. Dhe pse ka ende ditë nga Viti i Ri në Divjakë sot një gjelë shitet me 8 mijë lekë të vjetra kg.Me këtë trend çmimesh dhe pse tregu është plotë nuk dihet kur do “frenohen” çmimet e kripura të fundvitit.

Për Lajm-Shqip

Vladimir Muçaj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here