“Burgosen” kafshët për t’i shpëtuar uraganit

0

Zyra e sherifit të qarkut Monroe Farm transportoi një shumëllojshëmri kafshësh në burgun e qarkut. Kafshët kishin nevojë për strehim pasi u rrezikuan nga uragani  Irma.Një pjesë e kafshëve u transportuan me kontenierë të posaçëm deri në qelitë e burgut. Një pjesë tjeter si kuajt u çuan deri në qeli me ashensor

Fermeri Jeanne Selander zbatoi planet e stuhisë dhe përgatiti të gjitha ushqimet, ujin dhe shtratin e kafshëve..

Tashmë që Irma kaloi ende nuk dihet kur kafshët do çohen në fermën e tyre. Për momentin ato janë zotër të burgut, pasi të 426 të burgosurit u zhvendosën në një tjetër objekt.

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here