Bashkia thyen premtimin, lopët dalin lirisht në rrugë(FOTO LAJM)

0

 

Pak më shumë se një muaj më parë bashkia e Qytetit të Sarandës befasoi me një njoftim publik kur u shpreh  se do therrte çdo bagëti që do gjendej në rrugët e qyteteve Sarandë dhe Ksamil. Ky njoftim është ende i freskët dhe duket se ka qënë vetëm një shoë mediatik.Foto në rrjete sociale dëshmojnë se bagëtitë ecin lirisht në rrugët e Ksamilit dhe bashkë me to janë te qetë dhe pronarët e tyre, pasi bashkia vetëm fjalë ka.Në këtë foto shihet një lopë që qarkullon lirisht në rrugë pa u prekur nga askush.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here