Bagëtitë shpëtuan nga uji, por po ngordhin nga uria-Video

0

Atë që nuk ua bëri uji, po ua bën uria. Ky është shqetësimi i banorëve të fshatit Hoxharë në Fier, ndër më të dëmtuarit nga përmbytjet e fundit. Banorët nuk duan ndihma për vete, por për bagëtitë. Edhe nëse aritën t’i shpëtojnë nga uji, ata nuk po i shpëtojnë dot nga uria dhe mungesa e bazës ushqimore. Të intervistuar nga TV Kombi banorët i bëjnë thirrje shtetit sa më parë t’i ndihmojë me bazë ushqimore për bagëtitë. Për më teper ndiqni materialin filmik..

 Video nga TV Kombi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here